Hvem er NewKon A/S?
Som navnet antyder er NewKon et nyt selskab, men med mange års erfaring.
NewKon er nemlig et nyt selskab i Kontorland-Gruppen, og har derfor allerede fra starten opbygget en solid erfaring og kreativitet på dokumenthåndteringsområdet.
Til gengæld ser vi på de mange nye udfordringer med friske øjne og med en målrettethed, der matcher markedets krav til fleksibilitet og økonomi. Vi vil arbejde koncentreret med netop de områder, vi har valgt som vores kernekompetencer - kopi, print, scan og relaterede softwareløsninger - og ikke mindst installation og servicering af alle vores løsninger.

NewKon ser fremad.

Vores blik er rettet mod fremtiden, så vi hele tiden har “DEN RIGTIGE LØSNING” til vores kunder. Vi tænker anderledes og vil være en samarbejdspartner, hvor du trygt kan overlade det til os at løse dine opgaver inden for dokumenthåndtering. Uanset om det drejer sig om kopi, print, scan eller softwareløsninger. Derfor har Kontorland-Gruppen stiftet NewKon A/S, der udelukkende koncentrerer sig om at yde professionel rådgivning inden for området dokumenthåndtering og tilhørende service.

IT rådgivning.
NewKon rådgiver endvidere om netværksbaserede IT-løsninger inden for CRM, elektronisk arkivering og automatisk faktura genkendelse og bogføring i alle ERP systemer og implementering af disse systemer.