This slideshow requires Adobe Flash Player 9.0 (or higher). JavaScript must be enabled.

NewFlexIT
                                                                           Download produktblad 

Den dynamiske og fleksible IT løsning.

Der er ikke to kunder - og dermed ikke to løsninger, der er ens. Det ved vi hos NewKon. Derfor har vi udviklet en modulopbygget løsningsmodel, der gør det muligt at sammensætte præcis den løsning, som den enkelte kunde ønsker.

Nothing more, nothing less

Vi har kaldt det NewFlex-IT
Men ingen beslutning om et enkelt modul eller sammensætning af en hel pakke uden analyse. Derfor begynder hele processen med vores nyudviklede modul Analyze-IT.
   
AnalyzeIT
NewKon går ind for enkelhed, og vi gør derfor ikke tingene mere indviklede end nødvendigt. Analysedelen med fastlæggelse af de enkelte behov kan derfor, i de mest  enkle situationer, i princippet blot være en telefonsamtale, hvor vi hurtigt gennemgår en række spørgsmål, der skal afdække dit behov. Eller det er en mere dybdegående analyse med tilhørende dokumentation.

Når virksomhedens behov er klarlagt, kan du vælge mellem en række moduler, der kan kombineres på en næsten uendelig række måder.   
   

   
BoxIT
Efter analysen, hvor behovet er klarlagt, er konklusionen måske, at det din virksomhed har brug for, er et stykke hardware, som kan stilles op uden yderligere tiltag. Det kalder vi Box-IT. For her skal der bare leveres og sluttes til. Så går vi igen. Helt enkelt.                 
 

     
  SoftIT
Her har analysen været mere dybdegående. Og der kan nu vælges mellem alle NewKons omfattende softwareløsninger. Analysen har kortlagt virksomhedens konkrete behov i detaljer, og der vil løbende være mulighed for tilpasning og justering. Spørg efter specielbrochure.       

           
SupportIT
Sidst men ikke mindst. Support og service på teknik og systemer er en meget central del af vores samarbejde med dig og din virksomhed. Det går simpelthen ud på, at du i det daglige ikke skal tænke på dette område. Det fungerer bare. Derfor anbefaler vi altid en serviceaftale, uanset hvilket produkt eller ydelse, virksomheden har fået af NewKon.        
      

     
  FinanceIT
Kontant eller finansiering. Uanset løsning eller ønske kan NewKon rådgive og tilbyde forskellige finansieringsmuligheder. Bl.a.  PartnerShip Agreement, som er en yderst fleksibel løsning, vi tilbyder i samarbejde med Nordania Leasing/Danske Bank.       

    
FileIT
Reproducere, arkivere og finde det igen. NewKon tilbyder en række løsninger til indscanning og genfinding af virksomhedens dokumenter. Herunder scan-to-e-mail direkte fra betjeningspanelet. Spørg efter brochuren over specielle softwareløsninger.       
 

   
  UseIT
NewKon satser på uddannelse og dermed de menneskelige ressourcer i virksomheden. Vores service strækker sig meget langt, men vi kan naturligvis ikke være hos jer hele tiden. Derfor tilbyder NewKon at uddanne et par brugere og en superbruger efter installationen varighed; ca. 1 time. Derudover tilbyder NewKon UseIT+ som ekstra uddannelse.       

        
OffsetIT
Grafisk design og trykkeriopgaver er i dag en naturlig del af en virksomheds ansigt udadtil. Virksomheden skal præsentere sig professionelt over for kunder, samarbejdspartnere og internt. Derfor tilbyder NewKon også WEB-design, tryk af brochurer, brevpapir, banner og flag. Kort sagt kan vi trykke på alt.       
 

     
  CheckIT
NewKon er på forkant med udviklingen - uanset hvor stærkt den går. Både den teknologiske og med systemer, der passer til vores kunders behov. Vi er i løbende dialog - både med vores kunder og førende soft- og hardware producenter. Som minimum holder vi statusmøder med kunderne en gang om året, hvor vi tager en kort version af Analyze-IT for at fastlægge, om der er behov for tilpasning af teknisk, økonomisk eller uddannelsesmæssig art.